Sunday, September 27, 2009

Dornbirn-kolmas võistluspäev




Tänu hüpperaja ebaõnnestumisele oli selge, et mingit tulemust meil võistluselt saada ei õnnestu.
Kuna lennuk-koerad kipuvad tihti sattuma valedele tõketele, siis kaheosalises võistluses kehtib täiesti vanasõna- tasa sõuad, kaugele jõuad. Meil enam tasaselt sõuda polnud mõtet, aga kiiresti sõitmiseks polnud paraku enam rammu. Viimaseks võistluspäevaks oli koer täiesti väsinud, sööiisu oli tal juba mitu päeva kadunud olnud ja tissid endiselt piima täis, ei tea, kas need komponendid koos kolmepäevase võistlusega andsid sellise tulemuse kokku.
Jah, raja me tegime ära, aeg läks üle umbes 4,16 sekundit ja lisaks õnnestus müürilt alla tõmmata üks klots. Agility rajal andis see meile 37.nda tulemuse, koondtulemus oli 58.koht, ilmselt siis oli ka neid, kes mõlemil rajal disklaffi said.
Muide, minidel nii hüppe- kui agility rajal teenis disklaffi 38% võistlejatest, maksidel ja mididel oli pilt pisut parem.
Võistluste lõputseremooniale seekord ei jäänud, veetsime mõnusa õhtu kauni Bodensee järve äärses välikohvikus ja esmaspäeval asusime taas teele- rongiga Münchenisse, sealt Air Balticuga Riiga, Riiast bussiga Uulu ja sealt sitikaga Pelgulinna.
Tänud fotosüüdistuste eest Sven Sihvile.

No comments:

Post a Comment