Tuesday, July 20, 2010

Pärnu 17.07

Võistluslik nädalavahetus algas 2 stardiga Pärnus, kohtunikuks meie oma treener Anne, mis muidugi ei tähenda, et midagi oleks lihtsam. Esimene start läks p...sse juba enne starti. Lill märkas oma poja Rocky varju ja ilmselt tekkis tal mõte, et ehk on siiski verivaenlane Milla toodud Pärnusse, liikuma me õieti ei saanudki, peale 4-5 takistust kui rada pöördus uuesti sinnapoole, kus welshi vari oli olnud, jalutas Lill asja lähemalt uurima, võtsin koera kaenlasse ja lahkusin.
Teises stardis tegin hullult tööd, et Lille liikuma saada ja õnnestus päris hästi, kiirus tõusis, koer keskendus rajale ja paraku ma mingiks sekundi murdosaks unustasin ühe takistuse- jätsin koera slaalomisse saatmata! Anne rada mõõtes jättis esimesel korral ka slaalomi vahele, siis sai lõõbitud, et võistlejad võivad ka samamoodi teha ja nagu ennegi juhtunud- nali osutus meie puhul tõeks.
Kui slaalom välja arvata, siis muidu oleks see jooks suht ok olnud.
Kaks dsikvalli kirjas ja siis rannamõnusid nautima, nii sooja merevett ei ole mina oma elus veel tunda saanud kui sel laupäeval Vana-Pärnu rannas. Aitäh Rocky peremees Antsule, kes meile õige koha kätte näitas, nii et ka neljajalgsed said veest mõnu tunda.

No comments:

Post a Comment