Friday, October 21, 2011

MM treeningpäev

Fänklubi terjeristide töörühm Foto Inge Ringmets
Lennureis Brüsselisse ja autosõit B-sse ( hämmastavalt keerulise nimega kaevurikülla, kus asus meie hotell) sujus igati ladusalt, Opeliga ja kepsuga ühise keele leidmine võttis küll pisut aega ja autosõit pimedas ei ole just kõige meeldivam tegevus. Öömaja leidmisega oli pisuke probleem, lõpuks aitas Sanka leitud inglise keelt kõnelev noormees, mis oli täielik haruldus (võib öelda tuginedes järgmiste päevade kogemusele) meid kohale. Hotell oli pisike ja mugav, ühe perekonna valduses olev võõrastemaja. Ilmselt sisenesime pisut lärmakalt ja saime nahutada ühe titeema käest, kelle laps oli just magama jäänud. Eks neid meie autoekipaaze laekus ju ka iga natukese aja tagant Brüsselist ja kogu aeg käis üks rahvaste liikumine. Selgus, et toas ootas mind ühe hoolitseva inimese valmis seatud ööeine kohalike delikatesside ja õlle näol :-)
Järgmisel hommikul katsetasime hotelli Prantsuse tüüpi hommikusööki (valdavalt saiatemaatilist), pidasime vähe võistkonnaga sõjanõu ja asusime aegasti teele võistluskohta. Halli ümbruses koertele jalutamise ruumi oli, hall aga ostus üllatavalt vähe pealtvaatajaid mahutavaks. Kaubandust oli samuti vähe ja minu pettumuseks puudusid raamatud täiesti.
Vetkontrollis vaadati kahtlustavalt Lille kurvikat rinnajoont, aga mis teha, kui valetiinus saabub kõige ebasobivamal momendil ja õnneks mõistis ka vetkontroll, et me ei ole kutsikaid koju pesakasti ootama jätnud seniks kuni emme võistlustel ära käib.
Eesti võistkonna treeningaeg oli väga mugaval keskpäevasel ajal. Juba eelmisi võistkondi vaadates oli selge, et vaip on ülilibe. Nii see oligi ja libedus ei seganud ainult mitte suuri koeri, vaid ka väiksemaid. Näiteks ühel 180 kraadisel pöördel libises Lill külili ja sõitis nagu kelgul minema. Väga raske oli ka slaalom, sest ka sealt kippus koer lihtsalt välja libisema. Treenigul oli lubatud kasutada mänguasju ja maiust võis anda teatud kohas. Olin kodus valmistanud Lillele patuka, vanasse Tako fliisi varrukasse õmblesin sisse kotleti ja kasutasin seda nii trennis kui järgmistel päevadel võistlustel.
Tantsuhoos fännid  Foto Inge Ringmets

Terjer võtab sõna  Foto Inge Ringmets

Peale treenigut käisime söömas hamburgereid, ostlesime kohalikus Carrefouris, koduhotellis toimus veel võistkonna koosolek, kus Sanka ja Kairi andsid meile edasi kaptenite koosolekul räägitu.

No comments:

Post a Comment