Sunday, October 10, 2010

Tiina ja Lill - ind.hüpperada, AG MM 2010, Rieden


Laupäevane päev oli miniklassi jaoks kõige koormavam- päeva esimene ja viimane võistlus olid meile.
Esialgne plaan jalutada hommikusele võistlusele üle maalilise mäekuru ei olnud teostatav, sest väljas oli öö mis öö. Kell 6.00 hommikul oli täisti kottpime ja seega pidime ikkagi kohale sõitma autoga. Kohtunikuks oli Nalle Jansson ja jällegi ei miskit hullu, täiesti lihtne rada, kiiruseks 4,5m/s.
Lill oli jällegi väga tubli, kontaktne, kiire ja igati oma sõiduvees. Lillele eriti hommikused aktsioonid ei istu, tema magaks rahulikult välja ja tegutseks päeva teisel poolel. Õnneks MM-l seda probleemi ei olnud, ilmselt fännid oma karjakellade jms. suutsid tekitada piisavalt elevust. Paraku läks meie rada nässu juba peale teist tõket- ülisuur kaar lisas meile ilmselt +1,5 kuni 2 sekundit. Kuna ma Lille stardis istumisele loota ei saa, siis ilmselt oleks mu esialgne plaan alustada hoopis teiselt käelt, olnuks siiski parem.
Olin enda peale niivõrd tige ja üritasin raja lõpust võtta maksimaalset- välja kukkus aga hoopis vastupidi, trajektoori optimeerimisega saavutasin hoopis tõrke, arvatav sekundite kaotus parandamisega ka umbes 5s.
Tulemuseks 7,5 karistuspunkti aja eest ja 5 rajaviga, kokku 12, 5 kp ja individuaalselt hüpperajalt 56. koht- masendav.

No comments:

Post a Comment