Sunday, July 26, 2009

Tako Tunnelite karikavõistluste teine etapp


Eelmisel tunnelivõistlusel me viilisime, sedakorda olid osalemas nii Setu kui Lill.
Esimesena oli võistlemas Lill ja nii nagu hommikul tundus, et tibi ei viitsi voodist välja tulla, nii oligi, tegu oli häbiväärse venimisega. Mõnes mõttes oli see hea, kuna rada oli äärmiselt keeruline meelde jätta, siis vahepeal jõudis koerajuht numbreid vaadata. Setu seevastu oli väga heas hoos, terve laupäevase päeva pidi ta veetma agilityvõistlusplatsi ääres puuris ja seejuures rajale pääsemata. Nüüd jooksis ta väga himuga, puhas rada, aegade järjestuses oli see seitsmes ja Lillest kiirem 8 sekundit!
Agility rada meil enam nii hästi ei läinud, Lill jätkas oma venimise taktikat ja lõpuks saime veel slaalomis tõrke. Setu oskas saada näiliselt imelihtsa koha peal tõrke, mis peale muutus lohakaks koerajuht ja nii diskvall tuligi.
Lill platseerus 21 võistleja hulgas 8.ndaks, Setu piirdus tagasihoidliku 14.nda kohaga, aga ega see polegi oluline, veetsime toreda päeva joostes huvitavaid radu ja toetades MM meeskonda- sealhulgas siis ka iseennast :-)
Aitäh pildi eest Leeletile, tegu ei ole küll tunnelite võistlusega, aga tunnel siiski pildil ja iseenesest tegu päris koomilise hetkega, kus tundub, et koerajuht ja koer on kohe eri suundadesse minemas- tegelikult seda siiski ei juhtunud, sest Lill on ülimalt plastiline elukas, kes suudab ära päästa koerajuhi prohmakad :-)

1 comment:

  1. Loodme, et MMil Lill endale pidžaamat selga ei unusta :). Seal ju vaja ka hommikusel ajal joosta :)

    ReplyDelete