Sunday, July 26, 2009

Lill Haapsalus

Sedapuhku oli meeldiv võimalus võistelda iidse Haapsalu lossimüüri taga, kui näitust peeti piiskopilinnuse õuel, siis agility oli nö. tagahoovis, aga sealgi oli väga mõnus, puud andsid varju päikese eest ja ilmataat säästis ka suuremast vihmast. Setu rolliks oli olla ilus mees, tema osales näitusel ja teenis uhkes üksinduses välja TP, rühmas meie ilu aga ei märgatud.
Võistlusel osales siis ainult Lill, hakatuseks oli hüpperada, suhteliselt siiski lihtsamate killast, jooksime puhtalt, aga paraku ei lubanud aeglane algus enamat kolmandast kohast, teine koht jäi vaid 0,1 sek. kaugusele. Lill läks käima umbes viiendast takistusest ja raja teise poolega jäin väga rahule.
Agility rajal otsustasin koera enne rada pöördesse ajada, tegin seda nii hästi, et lisaks korralikule kiirusele sai üle lennatud ka poomikontaktist, ilmselt ka A kontaktist, sest kokku saime 10 veapunkti, vaatamata sellele teine koht.
Kolmas agility rada oleks olnud veatu, kui ma ei oleks vääratud serpentiinis, ei ole paraku see tagurpidi jooksmine nii hõlbus ja kiirustasin liigselt ning saime tõrke- neljas koht.
Kokkuvõttes siiski edukas päeva, kõik rajad tehtud ja mingit nuuskima minekut ega haukumist.

1 comment:

  1. Hello, from Belgrade. I would like to see you and Lill, here.
    Visit this link: AGILITY WORKSHOP FOR COMPETITORS, INSTRUCTORS AND JUDGES BEOGRAD
    http://www.facebook.com/group.php?gid=118375371605&ref=mf
    or, you can take a look at:
    http://singidunum-bg.info/forum/index.php?PHPSESSID=62a3e7a0a820a02f534e061de8427ccf&topic=228.0

    ReplyDelete