Sunday, June 30, 2013

Südasuvine Pärnu võistlus

Ilmateade oli üsnagi ähvardav ja nii sai lisaks telgile kaasa pakitud ka mitu komplekti riideid, et pärast oleks ikka midagi kuiva selga panna. Õnneks seekord ei pidanud prognoos paika.
Seekorsed rajad kohtunik Peteriselt olid tavapärastest A3 radadest ihtsamad, tulemustes ei kajastunud see küll kuidagi, puhtaid radu oli siiski vähevõitu. Miniklass oli traditsiooniliselt rohkearvuline, 19 koera.
Esimesel rajal ei jõudnud ma kohe mitte kuidagi vajalikesse kohtadesse ja nii tabasin end ühel hetkel Lillele sõnu peale lugemas- oota, oota ja ei toimunud see mitte kontaktpinnal, vaid enne tunneliaugu valikut. Võtmata jäi ka poomikontakt ja enne lõppu koperdasime veel tõrke välja, kokku 10 kp. ja 7 koht.
Teine rada tundus veel lihtsam, õnneks meil juhtimise suhtes seekord lahkarvamusi polnud, kuid jällegi see neetud poom! 5 karistuspunktiga 2 koht ei ole muidugi teps mitte hull, isegi ajaline kaotus sheltiele oli seekord vähem kui tavapärased 5 sekundit, aga ikka oleks ju tahtnud rohkem.

Päeva nael oli ujumine Pärnu jões, Lill kroolis mõuga, tekkis juba väike hirm, et jääb mõne möödatuiskava veesõiduki ette. Veskimetsa võistluse nädalavahetusel läheb Lill debüteerima näitusele veteranklassi, järgmine agility start on taas Pärnus.

No comments:

Post a Comment