Sunday, November 7, 2010

Säde võistlus Kilgi tallis 05.11


Hooaja viimane võistlus toimus esmakordselt Kilgi talu maneezis, super mõnus oli joosta nii heal liivapinnasel.
Kohtunikuks oli Leena Rantamäki-Lahtinen, kelle radasid jooksime ka augustikuus Hyvinkääl. Tegelikult oligi radade käekiri suhteliselt sama, palju oli kiireid otse jooksmisi.
Esimene rada algas meile suht sobimatult, otse üksteise järgi tõke, pikkus, tõke, kiik ja rõngas, olles sunnitud startima koos koeraga, ei ole see midagi lihtsat. Jõudsingi Lillega sammu pidada, mõneti oli see üllatus, aga rõnga juures oli mul jaks otsas, ei jõudnud anda Lillele signaali, kumba tunneli auku siirduda ja diskvall oligi käes. Peale seda lipsas Lill veel teisegi tunnelisse valest otsast ja raja lõpus poomikontaktist ka üle. Tegelikult oli rada lihtne, nii nagu järgminegi agility rada.
Teisel rajal olime normaalsed, tegime puhtalt ja võitsime esikoha, kiiruseks tuli 4m/s. Hea meel, et õnnestusid mõlemad koera vedamised ja taha heitmised, vedamistes olen varasemalt tihtilugu ebatäpne olnud.
Selleks aastaks on nüüd agilityvõistlused läbi, meie võistlushooaeg kulges tõusvas joones. Võistluspaus oli ligemale 4 kuud, treeningpaus kuu aega lühem, tulemused stabiliseerusid alles augustikuuks, kahjuks MM  ebaõnnestus, hooaja krooniks kujunes aga Soomes võistluse võit ja tsempioni tiitli saavutamine. 2011 aasta MM punktitabelis hoiame praegu liidrikohta.

2 comments:

  1. Väga ilus sujuvas ja ühtlases tempos joostud rada, ei mingit tarbetut rapsimist :)!

    ReplyDelete
  2. Miskipärast nii ongi, kui juba kuskil läheb päästmiseks, siis varem või hiljem lõpeb see ikkagi veaga. Kui aga rütmi kätte saad, siis ladusalt läheb lõpuni välja.

    ReplyDelete