Saturday, May 9, 2009

Lill Paikusel 09.05

Sejakotti olid pakitud nii bikiinid, päevituskreem kui plätud, aga Pärnu tervitas meid vihma, 10 soojakraadi ja lõõtsuva tuulega. Võistlused toimusid meeldivalt heal murul Paikuse koolistaadionil, ka plats oli kenasti aiaga piiratud, kui ainult ilm oleks vähe leebem olnud. Külalisesinejaks oli meil sedapuhku Freya kaasas, kelle esimese agility raja ilus algus purunes kolmandal takistusel, milleks oli A. Juba peale minnes helkis Freyal tuluke silmas ja nii oligi, ei mingit tagumist kontakti ja kohe ühe hüppega rõngasse hüppetakistuse asemel. A-d uuest alustades juhtus täpselt sama, rohkem enam ei harjutanud seda kohta, läksime rajaga edasi. Poomile läks Freya juba rahulikult ja jäi ka poomi lõpus seisma!
Lille agilityrada oli paras pähkel, raskete kohtadega saime hakkama, aga A kontakid mõlemal korral olid küll kohtunik Sveta arvates olemas, aga tegelikkuses niivõrd piiripealsed, et järgmisel korral võivad juba olemata jääda. Kehvad kontaktid viisid alla koerajuhi motivatsiooni ja nii lasin juhtimise käest ning teenisin lihtsal kohal tõrke. Konkurendid aga ei suutnud DSQ-st enamat ja nii kuulus meile 5kp. esikoht.
Hüpperaja läbisime Freyaga puhtalt ja teenisime ka esikoha, küll aga logises juhtimine mitu korda ja õnn päästis meid ka disklaffist, sama takistuse teistkorda tagasihüppamine polnud enam kaugel.
Lill keskendus enne hüpperada ilusasti, vaatas silma nagu borderkolli, paraku päästis kaelarihma äravõtmine lahti haukumise ja istuma mitte jäämise. Sain ta siiski kontrolli alla ja kenasti minema, paraku ei julgenud ma enne slaalomit eest lõigata ja tegin valsi, see viis mind aga slaalomist mööda ja saime tõrke, muidu läks jooks kenasti lõpuni. Kokkuvõttes 5 kp. ja teine koht.
Päeva lõpus olid terjerineiud taibanud, et kahepeale on neil vaid üks juht ja viisakalt koos jalutamise asemel ( mis hommikul täiesti toimis) oleksid nad natuke naiste maadlust teinud.
See lõbu jäi siiski olemata, pisut lärmi oli kõik, mis sest vastasseisust sündis.

No comments:

Post a Comment